Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Temat i słowa kluczowe
  • Data wydania
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = przepisy kulinarne \- 19 w.] lub [Temat i słowa kluczowe = kucharstwo \- 19 w.] lub [Temat i słowa kluczowe = ciasta] lub [Temat i słowa kluczowe = lody jadalne] lub [Temat i słowa kluczowe = wędliny] lub [Tytuł = Przepisy pieczenia ciast wielkanocnych, to jest bab różnego rodzaju, placków, mazurków, oraz różnych innych ciast drożdżowych i nie drożdżowych a takoż legomin, lodów, smażenie konfitur, robienie wędliny i wiele innych sekretów, pewnych i doświadczonych] lub [Autor = Marciszewska, Maria]

Wyników: 4

obiektów na stronie

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji